Teman

I samband med att vi hyr ut våra festlokaler erbjuder vi även olika teman som vi erbjuder. Detta innebär ett fullservicepaket där vi ordnar festen med mat, dryck, musik och underhållning och allt som kan tänkas behövas för ett lyckat tema. Gör festen extra speciell med med någon av våra teman eller kom med egna förslag och önskemål så ordnar vi det efter bästa förmåga.

Jultema – Inga konstigheter. På julfesten vet man vad man får. Julgran, julmusik och tomte som delar ut spännande julklappar.

Halloweentema – Gastkramande maskeradtema där det gäller att överträffa varandra i skrämmande kostymer. drycken som serveras är röd som blod och maten som serveras utsmyckas för att se ut som zombiemat..

Mexikanskt tema – Kaktusar, somberos, tequila och stark mat, salsamusik och roliga tävlingar.

Vilda Västern – Festlokalen förvandlas till en saloon. Gästerna bär pistoler. Pokerbord, pianospel och kanske ett och annat indiananfall. Roliga tävlingar som dueller och guldletning.

Italienskt tema – För den lite mer kultiverade. Fina viner serveras, ostbricka och färsk frukt. Italiensk mat serveras och goda kaffedrinkar serveras på klassiskt italiensk vis.